‘De Essence’- massagebehandeling

Voorafgaand aan de massagebehandeling kijken we samen naar welk thema op dit moment de meeste aandacht vraagt. Dit kunnen thema’s zijn zoals; eigenwaarde, zelfliefde, loslaten, relaties, werk, wonen, zingeving, zielendoel etc.

Brok in je keel

Tijdens dit gesprek maak ik contact met jouw onderbewustzijn, waardoor eventuele blokkades op dit thema in jouw bewustzijn worden gebracht. Ook nodig ik je uit om in je lijf te gaan voelen waar het betreffende thema zich heeft vastgezet. Zoals dat bij het thema relaties mensen vaak een brok in de keel voelen.

Intuïtieve massage

Hierna volgt er een intuïtieve massage, waarbij via jouw lichaam heling op het betreffende thema kan plaatsvinden. Wanneer je je hiervoor kunt openstellen en dit kunt toelaten, volgt er meestal vrij snel een diepe ontspanning en daaruit voortvloeiend hele mooie inzichten.

In je lichaam, ofwel in jouw binnenwereld vindt de daadwerkelijke transformatie plaats, die je op een gegeven moment weer heel mooi gespiegeld krijgt in de buitenwereld. Want dat wat ruimte krijgt en weer mag stromen in jouw binnenwereld, gaat automatisch ook weer stromen in jouw buitenwereld.

Vertrouwen op je eigen wijsheid

Het mooie van deze manier van werken is dat je je weer gaat verbinden met de enorme hoeveelheid kennis en wijsheid die jouw lichaam in zich draagt. In het begin voelt dit vaak nog wat onwennig en misschien zelfs een beetje raar (zegt het hoofd). Maar het is zo fijn om hier weer op te kunnen gaan vertrouwen. Je geconditioneerde hoofd denkt namelijk te weten wat goed voor je is, maar je lichaam WEET wat goed voor je is. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren.

Informatie en contact

Jouw investering voor de 60 minuten durende massagebehandeling bedraagt Euro 77,- en voor 90 minuten durende massagebehandeling Euro 111,-. Wil je meer informatie, of een afspraak maken? Dan kun je bellen, of een whatsapp sturen naar: 06- 260 31 722, of een bericht sturen via het contactformulier.

Ervaringen van klanten

“Hele fijne massagebehandeling! Heb deze massage nu twee keer mogen ondergaan en heeft me enorm geholpen stukken uit mijn vorige levens te doorleven en los te laten! De lichamelijke klachten zoals enorme hoofdpijn en spanningen in mijn lijf die met mijn vorige levens samen gingen verdwenen na en tijdens de massage als sneeuw voor de zon! En zeker in combinatie met Koosjes kennis en invoelingsvermogen maakte de massagebehandeling perfect voor mij! Dankbaar 🙂 Liefs!”

Mijn tweede bezoek aan Koosje was fijn en prettig. Wat ik nodig heb, weet ik vooraf niet precies, maar dat bespreken we samen. Koosje neemt de tijd om te luisteren naar mijn ontwikkelingen tov de vorige keer. Kan ze goed, (tussen de regels door) luisteren en feedback geven op een liefdevolle manier. Ik stel me makkelijk bij haar open en vind het fijn om mijn verhaal met haar te delen. De massagebehandeling die Koosje geeft is uiteraard lichamelijk maar werkt met name energetisch. Ik heb, op voorstel van Koosje, deze keer gekozen voor de Essence massagebehandeling. Heerlijk om die te ondergaan, ik heb me er helemaal aan over gegeven en genoten. Koosje herkent de delen van mijn lichaam die iets extra’s nodig hebben en geeft deze extra aandacht, heerlijk. Na de Essence massagebehandeling kan ik er weer een tijdje tegenaan en deze werkt op energetisch niveau nog een tijdje door. De 90 minuten vliegen voorbij, een echte aanrader!”

“De Essence massagebehandeling voelt letterlijk als thuiskomen bij mezelf. Ben Koosje zo ontzettend dankbaar dat ze in het moment kijkt wat er nodig is en dit kan brengen. Daarbij volgt ze haar hart en ontstaan er dingen. Dingetjes die er al langer zaten, diep en waar ik zelf niet bij kon komen. Het is alsof er veel van wat gezien wil worden, maar tot nu toe nog niet kon, nu mag vrijkomen. In woorden is het niet te beschrijven hoeveel er gedaan is in een korte tijd. dit hoeven we dus ook niet te proberen. De eerstvolgende dagen na de massagebehandeling is gewoon ‘zijn’ in alle rust. De massagebehandeling in combinatie met het korte gesprek zorgen voor een belangrijke opening om met bewuste inzichten mijn pad verder te kunnen bewandelen. Ik raad deze massagebehandeling aan iedereen aan die dichterbij zichzelf wil komen.”