CONSULTEN

Wanneer je het pad van zelfrealisatie bewandelt, kan het heel fijn zijn wanneer iemand die dit pad zelf ook bewandelt, af en toe of misschien zelfs wel een tijdje, met je mee wandelt. Dat doe ik met alle liefde en plezier in de vorm van:

Telefonisch consult

Ben je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk te komen, maar heb je wel behoefte aan ondersteuning tijdens jouw proces? Dan kun je een afspraak maken voor een telefonisch consult. In overleg spreken we een datum en tijdstip af, waarop het telefonisch consult zal plaatsvinden.

Heb je een bepaald thema waarmee je al weken of misschien zelfs wel maanden mee loopt te worstelen? Of heb je een onbestemd gevoel dat steeds terugkomt waar je samen naar wilt kijken? Of loop je steeds weer vast in eenzelfde patroon dat je graag wilt doorbreken? Of is er een oud pijnstuk naar boven gekomen, wat je graag onder begeleiding wilt helen? Of zit je in een lastige situatie en heb je het gevoel dat je er maar niet uitkomt? Of heb je last van een druk hoofd, onrust en/of angsten? Blijf daar dan niet onnodig mee rondlopen, maar neem contact op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Tijdens een telefonisch consult maak ik contact met jouw onderbewustzijn, waardoor we meteen de diepte in kunnen gaan en jij hetgeen kunt ontvangen wat je op dat moment nodig hebt. Dat kan zijn heling, het doorbreken van een of meerdere blokkades, inzichten etc. De investering voor 60 minuten bedraagt Euro 77,-

1 op 1 consult in de natuur

In de natuur help ik je weer verbinden met jouw eigen natuur. In de natuur gaat alles moeiteloos en vanuit flow. Er is geen “goed” of “fout”, alles is gewoon wat het IS. En in essentie is dat ook onze natuur.

Hoe fijn is het om je daarmee weer te kunnen verbinden? Met jouw eigen kern? Met jouw essentie? Met jouw authentieke zelf? Zodat je in plaats van leven vanuit controle, verzet en weerstand kunt meebewegen met de flow van het leven? Hoeveel extra energie zou jou dat opleveren? Energie die je kunt gebruiken om dingen te doen die er echt toe doen, die jou blij en gelukkig maken. En ja, er moet ook geld worden verdiend, maar waarom zou dat niet op die manier kunnen; vanuit vreugde en moeiteloosheid?

De 1 op 1 sessies helpen je om te zakken en te landen in jezelf. In je fysieke lichaam. Om thuis te komen bij jezelf. Zodat je weer contact kunt maken met je essentie en jouw eigen-wijsheid, want jouw eigen-wijsheid bevindt zich niet in je (geconditioneerde) hoofd, maar in je lichaam.

Moeiteloos leven betekent leven vanuit je hart en je eigen-wijsheid, in plaats vanuit je hoofd. En dat wil niet zeggen dat alles altijd alleen maar leuk is en gemakkelijk gaat. Maar doordat je steeds dieper in je eigen centrum komt, kun jij vanuit die verbinding steeds gemakkelijker weer de ruimte zijn waarbinnen alles mag worden ervaren. De leuke dingen, maar ook de niet leuke dingen. Want die horen ook bij het leven en brengen vaak zelfs de grootste groeikansen met zich mee.

Tijdens het 1 op 1 consult kunnen we dieper inzoomen op onder andere:

  • Verbinding maken met je kern, met je essentie
  • Gedragspatronen (zoals altijd maar door blijven gaan, jezelf wegcijferen, of jezelf juist altijd heel sterk laten gelden.)
  • Overtuigingen (zoals ik ben het niet waard, ik ben niet goed genoeg, ik mag niet zijn zoals ik ben, ik mag niet ontspannen, of wil je een beetje geld verdienen, dan zul je daar heel hard voor moeten werken.)
  • Oud zeer (zoals ervaringen van niet gezien en gehoord worden tijdens de kindertijd, of uit voorgaande levens vanuit de dader en/of slachtofferrol.)

Tijdens een 1 op 1 consult kan ik je hierbij ondersteuning bieden. Deze investering in jezelf bedraagt Euro 88,- voor 60 minuten en Euro 122,- voor 90 minuten. Wil je graag eerst nog even afstemmen voordat je een afspraak maakt? Dan kun je bellen naar: 06-260 31 722, of een bericht sturen via het Contact formulier.

Voel je welkom!

Lieve groet, Koosje

Ervaringen van klanten:

Met regelmaat heb ik Koosje de afgelopen jaren gesproken. Ik vind het erg prettig met haar te spreken. Ze is rustig, heeft een prettige stem en humor. Op een duidelijk en heldere manier helpt ze je op koers te blijven en geeft ze perspectief aan de dingen die gebeuren. Ook geeft ze praktische tips waar je mee verder kunt. Een zeer prettige gesprekspartner“.

“Koosje is voor mij, in een woelige periode van transformatie, mijn nuchter en doeltreffend anker. In een rap tempo, maar zonder warmte te verliezen, komt zij tot de kern, waardoor ik weer verder kan. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar effectieve begeleiding in je proces”.