CONSULTEN

Ben je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk te komen, maar heb je wel behoefte aan ondersteuning tijdens jouw proces? Dan kun je een afspraak maken voor een telefonisch consult. In overleg spreken we een datum en tijdstip af, waarop het telefonisch consult zal plaatsvinden. Betaling vindt plaats door middel van een betaalverzoek en dient direct na het consult te worden voldaan.

Heb je een bepaald thema, zoals eigenwaarde, financiën, zingeving, relaties etc. waarmee je al maanden, of misschien zelfs al jaren loopt te worstelen? Of heb je last van angsten, maak je je zorgen en pieker je veel? Of loop je steeds weer vast in een destructief gedragspatroon dat je graag wilt doorbreken? Of is er een oud pijnstuk naar boven gekomen, wat je graag onder begeleiding wilt helen? Of zit je in een lastige situatie en heb je het gevoel dat je er maar niet uitkomt? Blijf daar dan niet onnodig mee rondlopen, maar neem contact op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Alle antwoorden zitten in jezelf. Daarom help ik tijdens het consult om via je lichaam weer contact te maken met jouw innerlijke wijsheid en je onderbewustzijn. Heel veel dingen weet je zelf namelijk al. Daar mag je weer op gaan leren vertrouwen.

Deze investering in jezelf bedraagt Euro 77,- voor 60 minuten. Wil je graag eerst nog even afstemmen voordat je een afspraak maakt? Dan kun je bellen naar: 06-260 31 722, of een bericht sturen via het Contact formulier.

NIEUW: Je kunt nu ook kiezen voor een telefonisch Bachbloesemconsult. Tijdens dit consult stem ik me af op jouw onderbewustzijn om te kijken en voelen wat er in balans gebracht mag worden. Op dat moment is de heling al begonnen. Samen kijken we welke Bachbloesems jou hierbij kunnen ondersteunen en maak ik een voor jou persoonlijke Bachbloesemmix. Deze investering in jezelf bedraagt Euro 102,- (consult + persoonlijke mix). In de maand november Euro 88,-(exclusief verzendkosten persoonlijke Bachbloesemmix).

Ervaringen van klanten:

Met regelmaat heb ik Koosje de afgelopen jaren gesproken. Ik vind het erg prettig met haar te spreken. Ze is rustig, heeft een prettige stem en humor. Op een duidelijk en heldere manier helpt ze je op koers te blijven en geeft ze perspectief aan de dingen die gebeuren. Ook geeft ze praktische tips waar je mee verder kunt. Een zeer prettige gesprekspartner“.

“Koosje is voor mij, in een woelige periode van transformatie, mijn nuchter en doeltreffend anker. In een rap tempo, maar zonder warmte te verliezen, komt zij tot de kern, waardoor ik weer verder kan. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar effectieve begeleiding in je proces”.