De Godinnen massage

Voel jij als vrouw het diepe verlangen om je weer te verbinden met je eigen innerlijke Godin?

Voel jij het verlangen om je weer te verbinden met je zachtheid, sensualiteit, innerlijke wijsheid en innerlijke kracht? Voel jij het verlangen om weer thuis te komen bij jezelf? Dan ben je van harte welkom voor de Godinnen massage. Deze massage is een ode aan jouw vrouw zijn en jouw vrouwelijk lichaam. Je gaat je vrouwelijke energie en kwaliteiten weer de ruimte geven, zodat je ze kunt integreren in je dagelijkse leven.

Tijdens deze massage mag je je volledige overgeven en laten onderdompelen in liefde. Je mag je laten raken in je kern, zodat wat gezien wil worden, wordt gezien en dat wat heling nodig heeft, heling kan ontvangen. Zodat jij je weer gaat herinneren wie je bent: heel, compleet en goddelijk. Een liefdevolle, sensuele, krachtige vrouw. Een godin.

Tijdens de massage werk ik met de energie van Godin Freya, de Noord-Europese “variant” van Aphrodite en Venus. Godin Freya staat voor wellust, liefde en vruchtbaarheid.

De Godinnen massage

Allereerst mag je je uitkleden en in een zachte, warme badjas gaan genieten van een heerlijke kop YOGI thee en een weldadig voetenbad. Tijdens de massage ben je dus geheel naakt, waarbij je onderlichaam wordt bedekt met een sarong (mocht je je er prettiger bij voelen, dan kun je eventueel een string met dunne bandjes aanhouden). Nadat je een intentie hebt gezet, ga ik heel liefdevol, met langzame, lange strijkingen je gehele lichaam masseren.

Tijdens de massage werk ik met verschillende LOMI LOMI technieken, maar ook met chants, rituelen, mantra’s, affirmaties en gebeden. Houd er rekening mee dat er tijdens de massage mogelijk oude (onderdrukkings) pijn en/of verdriet naar boven kan komen. Je hoeft dit er alleen maar te laten zijn, heling volgt dan vanzelf.

De massage wordt vervolgens afgesloten met een heel fijn ontspanningsmoment en een cadeautje.

Informatie en contact

Jouw investering in deze circa 90 minuten durende diep helende massagebehandeling bedraagt Euro 155,-. De Godinnenmassage wordt op dinsdag en op vrijdagmiddag gegeven. Wil je de Godinnenmassage liever in het weekend ontvangen, dan kan dat inclusief toeslag voor Euro 177,-.

Wil je graag wat meer informatie, of wil je de Godinnenmassage boeken? Dan kun je bellen naar: 06- 260 31 722. Je kunt ook een mail sturen via het contactformulier.

Ervaringen van klanten

“Het was een hele bijzondere massage, op bepaalde momenten heel fijn en ontspannend, en soms ook echt intens wanneer er bepaalde stukken geraakt werden. Ik vond het heel fijn hoe je mij hier doorheen praatte; door me bewust en diep te laten ademhalen. Wat het nog intenser maakte was wanneer je hierbij begon te zingen. Het was écht een héérlijk moment voor mezelf, wat ik iedere vrouw kan aanraden.”

“Gisteren heb ik genoten van een heerlijke Godinnenmassage, zeer intense doch ontspannende ervaring waar ik harder aan toe was dan ik dacht. Echt fantastisch!!! Een absolute aanrader!!”

“Ik voelde me tijdens de massage ontspannen, verwend en mooi.
Er werd voor mij gezorgd en ik mocht me vrij voelen. Ik voelde me veilig.
Door de boodschappen die gegeven worden, krijgt de massage nog meer diepgang.
Na de massage voelde ik me licht en krachtig. Een prachtige krachtige vrouw.
Ik heb me in tijden niet zo in balans en tevreden met mezelf gevoeld”.