Ontspanningsmassage

Hart werken

Massages geven is hart -werken. Met mijn handen als verlengstuk van mijn hart help ik jou weer contact te laten maken met je lijf. En weer te voelen. Voelen waar je stress en spanning hebt vastgezet, zodat je deze kunt loslaten. En jouw energie weer lekker kan stomen, waardoor jij je als herboren voelt. 

Van ontspannen tot activeren

Mijn handen voelen precies aan wat jouw lichaam nodig heeft. Dit kan variëren van stevig kneden tot lange strijkingen. van het bewerken van bepaalde drukpunten tot zachte aanraking. Van het losrollen van bindweefsel tot zachtjes pulsen. En van diep ontspannen tot activeren. Meestal in stilte en soms met een gezellige babbel, inzicht of advies. Altijd vanuit een liefdevolle intentie.

Ontvangen wat je nodig hebt

Het hoofddoel van deze heerlijke massage is een diepe ontspanning, met de ene keer het accent op je nek en schouders, je onderrug, of juist je voeten. Het enige wat jij hoeft te doen is je over te geven, zodat jouw lichaam kan ontvangen wat het op dat moment nodig heeft. 

Informatie en contact

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • 60 minuten: € 60, (incl. etherische olie)
  • 90 minuten: € 99,- (incl. thee& voetenbadje, etherische olie)

Heb je vragen, wil je graag meer informatie, of wil je de massage boeken? Dan kun je een bericht sturen via het contactformulier, of bellen naar: 06.260 31 722.

Ervaringen van klanten

“Ik heb weer een heerlijke ontspanningsmassage gehad bij Koosje. De behandeling van een uur is heerlijk voor je hele lichaam. Je ontspant echt (val nog net niet in slaap). Als je ergens last van hebt, wordt daar goed aandacht aan besteed. Je komt hier echt met een relaxt en een fijn gevoel vandaan door de vaardige handen van Koosje. Met recht een aanrader voor iedereen. Groeten Marion.”

“Al veel verschillende behandelingen en massages gehad. Koosje voelt erg goed aan wat je nodig hebt en geeft hierbij de juiste behandeling. Ze is erg enthousiast en zeer gedreven in haar vak. Duidelijk een aanrader om met regelmaat de praktijk te bezoeken voor een behandeling of massage! Ik voel me hierna altijd erg relaxt en ontspannen. Groetjes Clarette.”

“Ik wil graag Praktijk Essence van harte aanbevelen. Koosje is een geweldige massagetherapeute die haar uitgebreide kennis en ervaring op allerlei manieren inzet om je een geweldige ervaring te geven. Of dat nu gaat over het opheffen van blokkades of gewoon om heerlijk te ontspannen. Groetjes Patricia. “

“Een massage bij Koosje is echt genieten! Ik ben inmiddels een keer of 4 geweest en vind het heerlijk! Koosje is een fijne vrouw die je op je gemak laat voelen waardoor ik volledig kan ontspannen. Erg fijn dat als ik een relaxmassage boek ook de knopen in mijn rug weg gehaald worden. Koosje is echt een aanrader als je een heerlijke massage wil, groetjes M”. 

” Vandaag heb ik de 90 minuten massage gehad en ik voel zoveel rust en ben zo ontspannen. Ik vond het heel fijn dat je iedere keer naar een nieuw lichaamsdeel ging. Mijn hoofd zat helemaal “vol”, maar nadat je het had gemasseerd met heerlijke lavendelolie, stond mijn hoofd eindelijk even …stil …. Het was gewoon héérlijk. Dianne.”